***
| Wednesday, 06.20.2007, 11:36 PM |  

Nëna ime ndihej frikshmërisht keq dhe e mësova prej një udhëtari 6 muaj më pas daja ishte transferuar në qiell dhe munda ta di një vit më vonë prej një shoferi porta e shtëpisë time ishte thyer kush më spiunonte tani është president dhe munda ta marr vesh dy vjet më pas prej një gazete të ricikluar atdheu im po shpërbëhej dhe m'u njoftua prej TV-së të të tjerëve haluçinacionet e mia ishin ç'helmuar të mbeturat të konxheluara por pasqyra ishte e thyer dhe shpirtkënaqur nuk mund të numëroja rrudhat.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •