Per ty
| Thursday, 06.21.2007, 09:07 PM |  

Enderr mbi shtratin e
Gjetheve
Te buta
Te Zymta
Te Hijeshuara me ngjyra
Te perhirta
Lakuriq
Te dy,si femije
Te frikesuar
Deshironim ate qe
Ishte e ndaluar
Nga jeta

Nje ze psheretiu
Ne koken time
Nuk Guxon
Mos me prek
Gjakun e huaj
Nje ze uleroi
Nga brendesia jote
Mos i prek plaget
E vjetra
Me le te lire

Pastaj ne prangat
Tona,te neteve
Te shteruara
Ngadal, ngadale ,ngadale
Zhdukem
Nen gjethet e imagjinates
Dikur larg,larg shume larg
Per t'u fshehur perseri
Nga syte e botes
Se dehur

Aty ne nje kend te
Burgut
Per ne gurgullon
Jeta
Deshira
Dhe ngjyrat e ylberit
Mos me zgjo


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •