Sakrale
| Friday, 03.02.2007, 08:42 PM |  

E ndjej: nuk jam këtu, por jashtë...
Ku fillthi ngjëroj çudira intime,
Ku gjumë mbi gjumë, i ri dhe i lashtë,
Ku unë s’jam unë, por qenie anonime.

Emri im përplaset, përshkon si një rreze
Kurmin tim të gjallë (hëpërhë të gjallë).
Fillikat spikat mes çarjes së reve
Nyja që i lidh dhe i ndan në një fjalë.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30