Besnikeria apo froni
| Wednesday, 05.02.2007, 11:55 AM |  

Ngopu me përkëdheljet
Dhe me mizorinë
Të ofrohet edhe kurora
Mbretëreshë e Gentit trim.

Të mos ishin dy sy
Që të përcjellin me zili
Lehtë do të ishte për ty
Fantazmën do dëbonim me ushtri.

Çdo të kremte vishesh me shami
Derdh nga një lot mbi varr.
Pse vuan o i gjori Pleurat?
Kush s'mendon për ty?

Besnikëria apo froni
Cila është me rëndësi
Na trego pa hile, Etlevë
Krenari e bukurisë ilire.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30