Andi Meçaj
| Tuesday, 06.26.2007, 08:59 PM |  

Andi Meçaj

Andi Meçaj u lind në Vlorë më 6.06.1975. Po në Vlorë mbaroi liceun artistik për pikturë. Që nga ky vit gjendet në Greqi ku hap një ekspozitë pikture vetjake të vlerësuar nga shtypi vendas. Në vitin 2001 boton librin poetik “PUTHJE UJORE”. Është përfshirë në antologjinë poetike “PORTAT E HARRESËS” dhe antologjinë e tregimit “SHTËPIA MBI RROTA”, botime të shtëpisë botuese TOENA. Është anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Shqipërisë. Më pas boton librat: “Tokë e bekuar”, poezi, 2002, “Nga letërkëmbimi me një fantazmë”, poezi, 2003; “Qyteti fle në xhepin tim”, poezi, 2006. Boton rregullisht në shtypin letrar të Tiranës. Eshtë vlerësuar me disa çmime letrare.
Per ''Zemra Shqiptare'' kemi zgjedhur 14 poezi nga libri poetik: "Qyteti Fle Ne Xhepin Tim"(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •