NËNË TEREZA
| Saturday, 07.21.2007, 03:33 PM |  

Skeletet dergjen hijeve të agonisë,
Plagët kullojnë tej kapërcyellit të mugët,
Tamthat godasin fort kohën e rrugët,
Shthurur çdo shtek djerrit të varfërisë.

Në pellg të syve s' endet pikë loti,
Çerja që zverdh përkulet nën kumë,
Hijet zatetin zgavrrat valë shkumë,
E oqeanit skam çajnë n'zaje koti.

Klithma e mbytur leht' e kip të zezën,
Drita është larg diku pas shpinës së qiellit,
Dhe zëri në përçart thërret Nënë Terezën"

"Më jep forcë o Zot, ta shtyj  tutje mandatën,
plagët t'i thajmë me mrekullinë e këndellit,
të dritës Sate hedhur përmbi natën."(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •