LETERSIA SHQIPTARE - Regjentë pa kontratë


Regjentë pa kontratë
| Saturday, 03.03.2007, 01:05 AM |  

Kënga e bulkthit nuk më lë të fle këtë natë
Se është regjentë pa kontratë në këtë rrethinë
Është dimër
Ftohtë
Cakëllova gotën me raki bullut
Me dhëmbët e mi
Mora e ia thashë këngës së bilbilit
Bulkthi mori datën
Ndali zë
Cakëllova dhe një gotë
Prapë këndova
Edhe pse nuk kishim bërë ndonjë kooptim me bilbilin
Bulkthin e detyrova të marrë datën.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •