Altin Galanxhi
| Thursday, 05.03.2007, 01:30 AM |  

Altin Galanxhi i përket brezit të të rinjve shqiptarë, të cilët kanë studiuar dhe jetojnë në usa. Krijimtaria e tij e cila si mjaft të rinjë shqiptarë ka filluar në bankat e shkollës nuk është ndërprerë asnjë moment. Ai është një ndër krijuesit shqiptarë i cili ka vazhduar të botojë në mjaft gazeta prestigjioze letrare. Gjithashtu ai është bashkëautor i një libri me poezi të disa kriuesve shqiptarë që jetojnë në usa.

TO(Votes: 3 . Average: 5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •