Vargje me Vrer
| Wednesday, 01.03.2007, 01:33 AM |  

Kurrë s’kam patur kaq shume vrer,
Për ty dhe ata që u futën mes nesh;
Me ngut e kthej një gotë me verë,
Siç kthehet një gotë në mëngjes.

Verën e kthej të tërë me mëri,
A thua se vera sjell paqe në zemër;
Veç syri të tjerëve më sheh me çudi,
Si bëhem xurxull për një femër.

Çudi mos t’u duket, o njerëz të qetë,
Si verën dhe vrerin i pleks në gojë;
Për një femër (veç për një) – është e vërtetë,
Dikur u shua krejt një Trojë.(Votes: 19 . Average: 5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •