SHENJA NË FLOKË
| Monday, 08.13.2007, 11:04 PM |  

Pastaj erdhi dikush
Me gërsherë në dorë
Dhe ma mori një shenjë në flokë

Piskama ime
Tkurri pranverën në bulim
Gurrat në gurgullimë

Më mori përdore
Dhe më shpuri dikund
M’i vari tridhjetë e gjashtë rrath
Në qafë në gjoks në shpinë

Ec më tha
Edhe pse gulçima të thella
Më dilnin nga duhamat
Avuj të nxehtë nga djersët

Nga përmbledhja “Fjalë e plagë”, Gjakovë, 2007(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30