Kalimthi
| Saturday, 02.03.2007, 01:35 AM |  

S’mbaj mend shumë gjëra, si-qysh-tek,
Por di që qesh me ty në ëndërr –
Çudi si të sjell në kokë mbi jastek,
Edhe pse nganjëherë më sheh vëngër.

Kaq paqe në shpirt, kur ti je pranë meje,
Diku në një vend pa baltë e llucë,
Aty ku s’ka inate, llafe, a sherre,
Veç unë-e-ti, zbathur, pa këpucë.

Aty jemi gati për udhë të gjatë,
Si ti dhe une me një torbë pas shpine;
Ndonëse për dore - të humb sakaq,
Aty mbi jastek, brënda kokës sime.(Votes: 14 . Average: 4.5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •