LETERSIA SHQIPTARE - Fat i Rremë


Fat i Rremë
| Wednesday, 01.03.2007, 01:36 AM |  

Një glasë më ra mu në kokë,
Por fat s’e quajta atë glasë;
Ç’dreqin pati ai zog,
Kur s’e ngava të më ngasë?

Zog i qiellit çlodhet telit
Dhe sakaq përmjerr përdhe,
Sytë s’i hap kush ecën dherit,
Sytë i mban përpjetë në re.

Sytë i mbaj dhe unë përpjetë,
Se mos qielli nisë të flasë;
Kur një zog përmjerr nga retë,
Nuk është fat, por thjesht nje glasë.(Votes: 8 . Average: 5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •