SA MIRË E KANË
| Monday, 08.27.2007, 11:07 PM |  

Ata që nuk lexojnë,
Sa mirë e kanë!
Nuk duan të dinë,
Se çfarë
të mençurit thanë!
Sa mirë e kanë!!!???!!!

Ata që nuk lexojnë
nuk dinë se
ç’flitet për ta!
Sa mirë e kanë!!!???!!!

Dëgjojnë veç vetveten
Dhe ca Sahanlëpirës!
Sa mirë e kanë!!!???!!!
I mbajnë sytë n’rrotullim
Lakminë në para.
Veç nga të huajt
detyra të marrin!
Sa mirë e kanë!!!???!!!
Spiunojnë veç shqiptarë!
Sa mirë e kanë!

Sikur të ishim të gjithë ashtu
Lëpirëssahanë,
si këta biçim politikanë?
Ç’do të bëhej vallë?
Ca politikanë,
Ca maskarenj.
Të shkombëtarizuar
E edhe me injorancë na vrajnë.

Sa mirë e kanë !!!???!!!

Nga libri; "Pastrohu Kosove”, 2005(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •