FYELL I PLASUR
| Saturday, 09.15.2007, 06:59 PM |  

Kurrë nuk e kam parë Llapin
Të më shikojë kaq dhembshëm

Një shitore ndanë rrugës dhe dora e shitësit
Është prekja e fundit me zërin e fundit
Në tehun e fundit në fund të vendit tim

Kot i qeras fëmijët me karamela
Kot iu drejtohem me bëzëqeshje  rrejshëm

Ata nuk duan ta ëmbëlsojnë gojën
Në këtë flakë të rëndë dënesjesh
Nofullat shtangojnë të mos u dalë zë

Ka njëqind vjet akulli nuk shkrihet
Duke mbajtur peng gjurmët e gishtrinjve
Ku tash këmba ime thembrëm mbështet

O njerëz të Llapit nga brigjet e fundit
Pse ia ngulni sytë këtij autobusi ngulfatës
Që brenda bart kafka tragjike
Me imazhin ashtëror të Qele Kullës

Ka njëqind vjet dhembja një gur rrokullis

U zbraz Toplica Nishi u përmbys
Për kob ikja ime bie nëpër Nish
Ikja ime Nishin përshkon sërish

Kurrë nuk e kam parë Llapin
Të më përcjell kaq dhembshëm
E gjëma e Pollatës të dalë grykës sime
Si fyellit të plasur idhca e krisur(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •