Ne majen e malit
| Saturday, 09.22.2007, 11:31 PM |  

(Mikut tim qe punon si teknik antenash)

Kam kohe qe me dhente,
Thesaret e mengjezit,
S`ishkund tek ruhen
Mbi bar e terfil,
Ketu,dicka te re
Une mbaj ne duar,
Qekur malet i beme,
Desh me brire.

Ngacmon ne mbremje yjet,
Briri dashit,
Ata largohen tutje,
Ngacmimit i bejne bisht.
Pastaj,ne boje te kalter
Briri ngjyhet,
Dhe pika boje bien
Mbi zallishte.

Ne boje te kalter,
Ngjyhet dhe thelleza,
Vec pupel e kuqe
Merr akoma zjarr,
Ketu kush vjen
Dhe pamjen nuk njeh mire,
Niset drejt saj
Te ndeze nje cigar...(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •