Kujtim Mateli
| Saturday, 09.22.2007, 11:38 PM |  

Kujtim Mateli
Kujtim Mateli u lind ne Mazhan te rrethit te Permetit me 15.06 1951. Eshte diplomuar ne Universitetin e Elbasanit ne degen gjuhe-letersi ne vitin 1990. Ka mbrojtur prane Universitetit te Tiranes gjuhen frenge 1998, gjuhen greke 2001 dhe gjuhen angleze 2004. Ka punuar kryesisht  si mesues ne rrethin e Permetit dhe ne Tirane ku jeton aktualisht.

Krijimtarine letrare e ka filluar ne vitet 70-te dhe ne fillin te viteve 80-te boton ciklin e  pare me poezi ne gazeten “Drita,, si dhe bashkepunon me gazeten lokale te rrethit te Permetit te atyre viteve. Ky bashkepunim vazhdon edhe ne ditet e sotme ku jane botuar disa cikle me poezi.Krijimtaria letrare e pergatitur ne vellimin poetik “Kur mendon per te tjeret,, pritet te dale  se afermi.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •