LETERSIA SHQIPTARE - Dashuria mbetet blu


Dashuria mbetet blu
| Sunday, 09.23.2007, 03:33 PM |  

Kur do bjere borë,
Kur do bjere shi
Mbështjellu me trupin,
me dashurinë time
Dhe bëre një sy gjumë i dashur
Se do zgjohesh
I etur për dashuri,
Për jetë.

(Atje)

Kur do perëndon dielli e hëna
Kur do të braktis edhe një yll i vogël
Ti vër pushtet mbi zemrën tënde,
Mbi zemrën time
Dhe bëhu rob i saj
Se nuk do ëndërrosh vetëm
Ti i dashuruari pas atdheut,
Pas jetës,
Pas këngës vlonjate,
Se vetëm kënga dhe dora e muzës
Do mund ta përkëdhel
Faqen tënde prej mëndafshi.

(Verë e dimër)

Kur do bjerë shi
Kur do bjerë vesë
Bëre një sy gjumë në prehrin tim i dashur
Se do zgjohesh i etur,
Për mua
Për dashuri
Për jetë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •