DUHET VENDOSUR...
| Saturday, 09.29.2007, 05:25 PM |  

Tash kur stina po ndryshon

Koha ka ardhur

Për një zë

Për një pikë

Për një vendim

Le të fillojmë vallen bashkë

Në mbarë universin

Këngët tona le të jehojnë

Dashurinë tonë kudo ta dëshmojmë

Përpara

Dhe vetëm përpara

Deri në amshim!

                       

Saõ Paulo, 2 mars 2007(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30