Cfare ngjet perjashta
| Saturday, 02.03.2007, 02:52 AM |  

Pemes ia numeron era e lagesht gjethet
Nen gjethet
Nje insekt can dyshas nje insekt tjeter
Dhe atje nje insekt tjeter.

Njerezit shkojne e vijne
Permes njeni tjetrit
Gatitet qielli per shi pambarim
Me te gjitha anet e horizontit

Siper ne katet e larta
Shpirtrat e vilanusun
Kendellen nga idealizmat.

Macet ne oborr
Hane
Pellumbat
E shikimit tim
Grinden cila ta gelltise beben avulluese
Pastaj troket dera
Dhe s'merret vesh gja.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •