VARGJET
| Saturday, 03.03.2007, 03:54 AM |  

Vërtet, si mund shkruash vargje
Kur nuk të dhemb askund
Kur gjithçka e ke në pjatë
Edhe të vjellurat nga darka e pështirë
E qenëve të zgjebosur
Si mund të shkruash për vithe laviresh
Dhe netë të trenta pas shiut
Mija kilometra nga guri yt i varrit
Dhe nga luleborat e therrës tënde
Si mund të shkruash kur as ëndërr
Nuk të vijnë të vdekurit
Të prerët në fyt si qengja
Dhe zërat e të djegurve
Qe 4 vjet udhëtojnë në tunelet
E kohës drejt infinitit
Nëse ekziston diçka e tillë
Vërtet, si mund të shkruash vargje

Strasbourg, 18.maj 2003


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30