ELVIS
| Saturday, 10.27.2007, 09:30 PM |  

Se nuk e ngope kurrё barkun me bukё
E nёna tё jepte akoma sisёn e shteruar
Veç tё prekje pak dashurinё e saj me buzё
E gjumi trokiste ёmbёl, zemrёs sё drithёruar

Tek tё shoh tani burrё, pikojnё kujtimet,
Me qahet i vogli im, mё qahet...
Ishin kohё tё vёshtira atёherё pёr jetimёt
Oh, gjoksi nga dhimbja sa s’çahet

Tё kujtohet biçikleta e vjetёr pa pedale?
Po karroca prej dёrrase me guzhineta ?
Derёn qё shqelmoje mёngjeseve: Nёna hape !
I vogli im,sa e pashpirt qёnka jeta...

Mos qaj, mё thua e lotёt m’i fshin me pёrkёdhelje,
Po ç’ti bёj mallit qё nuk u pёrmbakam dot,
Se u rrite engjёllushi im me halle e derte
Dhe mallёngjehem tek burrё tё shoh sot...


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30