Udhë e ëndrra
| Thursday, 11.08.2007, 12:06 AM |  

me mua

rrugëve të metropoleve

enden ëndrrat

 

edhe ato si unë

e ndiejnë blozën e viteve

dhe peshën e udhëve

 

dritat e neonit

vijnë e veniten

rrugëtimit në pafundësi

 

vëmendjen s’e tërheqin as tingujt

e vonuar të kitarës

 

kitaristi i marrë

m’i vret kujtimet

dhe qetësinë e natës

 

parakalojnë të dehurit

dhe hallet

e ikjeve

 

që s`na ndahen(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •