Një tokë tjetër
| Thursday, 11.08.2007, 12:07 AM |  

dikur

jo shumë larg

u tretën

 

me xhepat e mbushur

dëshira

 

tashti si të verbuar

s’e vërejnë varfërinë

e varfërisë sehir i bëjnë

 

para ëndrrave të rinisë

të degdisur

 

tashti ëndërrojnë

një tokë tjetër

atë të harruarën

e viteve

 

kthimi pret diku

pranë gurit

dhe tjetërsimi(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •