LETERSIA SHQIPTARE - Degdisje


Degdisje
| Thursday, 11.08.2007, 12:08 AM |  

do të ketë ngjarë

që jam degdisur

diku larg

me trup e hije

por me mall jam tek ti

duke mallkuar udhët

dhe ikjet

 

kohët që s`më kthejnë

atje ku shpirti të gjejë

prehje

 

udhët

na dogjën

harrimeve

mallkimeve(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •