LETERSIA SHQIPTARE - QËNDRO GOLLAK


QËNDRO GOLLAK
| Monday, 11.12.2007, 10:25 PM |  

Kur rigon e fryn era
Edhe tufani si rrebesh
Kur ulërinë ujku te dera
Mos u mërrol as mos qesh
 Ngriti kreshtat lart qëndro
 Rrëzës sate Shkëlzen Drini
 Të ujit dhe të fresko
 S’ka ç’të bën flaka as tymi
Bukurosh si lule livadhi
Kush t’u sul i dole haku
Mbi kreshtat tua Sokol Mali
Në mal e n’vërri Luan Gollaku
 Ah, qëndro Gollaku im
Edhe tregoi botës mbarë
E lësho zërin jep kushtrim
Se ke fatosat atdhetarë

(“ZËRI i KOSOVËS”, ORGAN I GRUPIT REVOLUCIONAR,
Nr. 1. shkurt, 1974 dhe Nr. 2. prill, 1974)(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •