Një ditë e re
| Sunday, 12.02.2007, 08:53 PM |  

Mirmëngjes,
një puthje bashkë me kafenë e nxehtë,
flokët e shprishur dhe era e lëkurës tënde
mbi jastëk.

Mirmëngjes,
djelli tek hyn në dritare,
shtyn këngën e zogjve të pranverës,
poezi.

Mirmëngjes,
në sytë e zi, një ditë e re dhuratë
behu mbartur me dashuri,
sa deti.

Një ditë e re me ty,
ajër, frymëmarrje, paqe, dritë,
Mirmëngjes!


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30