Lavro(v)
| Sunday, 12.09.2007, 08:56 PM |  

Lëvro vemja nëpër gjethe
Prandaj është aq e gjelbër
Porse dridhet krejt në ethe
Si t’i qesësh në sytë pipër!

Vemja keq të paska pështy
Vemja e kumbullës, rrushit
Vemja sa keq të paska shty
Në sunam në mes të prushit!

Ti trazoje preparatin gurkali
Që të stepen stepat e stepës
Që të triumfojë i juaji ideali
T’i vihet fre kalit dhe tenjës!

Vemja e dushkut e panxharit
Është sëmurë nga mishi çivit
Rrëshqiti gjak tehut hanxharit
Dhe përjetë mushkëritë plevit!(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30