Ekstazë
| Sunday, 12.09.2007, 10:25 PM |  

Piva, s'di ku piva, por jam i dehur
Dhe po ngrihem drejt qiellit si shpend.
Gjoksin kam hapur, asgjë s'kam të fshehur
Askend nuk shaj, asgjë s'me dhemb!

Piva, s'di ku piva veç jam i dehur,
Miq mirupafshim sot u bëra shpend!
Gjoksin kam hapur,asgjë s'kam fshehur,
Po mbushem,botë, me qiellin tënd!

Piva dhe s'di çfarë kam pirë
Harrova emrin tim, harrova gjuhën time.
jam vetëm ajër, vetëm hapsirë,
Lamtumirë!...Boten po e nis nga fillimi!...

Nga vëllimi "Qielli i Syrit"  
Dodë Kaçaj 1947-1998.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30