Lufta e kthimit të 0 në 1
| Thursday, 12.13.2007, 08:30 PM |  

Gjithë jetën u mundova ta ktheja 0 në 1.
E prisja lart atje ku lind një diell – monedhë fallco
po 0-ja: diell kallp provohej në dhëmbin zhgënjyes të 1-shit.
E këpusja djathtas në zonën e kërthizës po zeroja nuk bindej:
                                            kromozom  në vezën e pangjizur.
Gjysmë djathtas po ta prisja merrte formën djallëzore të 6-s
e nga letargjia para kohe zgjohej një gjarpër.
Gjithë jetën jam marrë me një zero
dhe atëhere kur 1-shi kthehej në penis e 0-ja  në vaginë
dhe atëhere kur 0-ja bëhet karusel me miliona të vrarë
për të krijuar (mjerisht) historinë.
Pëpiqesha të prisja 0-n poshtë po prerja kthehej thjesht në anus:
                                   jashtëqiste pafundësisht 00000... të tjera.
Vonë shumë vonë pasi qesh lodhur me zanatin e përpunimit të 0-s
kuptova se zanati më i mirë do të ishte lufta e kthimit të 1-shit në 0.

26 janar 2007
Shkëputur nga vëllimi i ri “Hallelulja”, botim i “Globus R.”
© Petraq Risto(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30