Imzot!A ka ndonje Muze azgane qe e kapercen gruan time
| Monday, 12.17.2007, 07:29 PM |  

Kaluan nen e mbi mua shume gra
I ngulen thonjte ne poezi.Nate.
Dhe gjithmone ndiznin nga nje qiri
Erresire ne dhome.Drite me pak ne shpirt.

Hipnin dhe i zbrisnin trenit ekspres
Udhetonin ne harrese.Varreza.
Tyrbe.Baba Shehu,ku mbi varr
kemishen e gjate ua hudhte mbi koke.

Imzot! A ka ndonje grua azgane?Muze
qe e kapercen ne poezi Gruan time?!...(Votes: 21 . Average: 5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •