Dimër jam në këtë qytet
| Monday, 12.17.2007, 07:31 PM |  

Unë jam dimër në këtë qytet qyqesh
Dhe e mbuloj me dëborë këmbë e kokë.
E ngrij akull.E shkrij në pranverë
E shkund në vjeshtë.E zgjoj nga gjumi.
Unë jam Dimër në këtë qytet qyqesh
E mboloj me dëborë.E ngrij akull
Dhe përsëri lulëzon bërlloku në pranverë
Vjeshtë dua të jem,ta djeg me brymë!...(Votes: 21 . Average: 5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •