Hëna i nxjerr gjinjte e vetë
| Monday, 12.17.2007, 07:34 PM |  

Errët. Unë shahem me një varg
Jo. Thotë ky burrë në këtë natë.
Mikja është një Buqë katundi
zgjon Nata. E rrëmben Lumi.
Dhe gjithë Natën zgjuar lugat
Xhindet i përcjell.Një derë  hap
Hyn hëna i nxjerr gjinjtë e vet
Dolli ngrejmë deri në mëngjes
E zbraz natën.Ditën e pi me eks…(Votes: 21 . Average: 5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30