TI LINDE
| Sunday, 01.13.2008, 02:05 AM |  

Askush nuk të donte
Askush
Nëna as babai
Kohë dashurue nuk ishte
Dashuria çohej në shtëpi publike

Askush nuk të donte askush
Së paku nëna dhe babai

Askush nuk të donte askush
Nëna as babai
Dashuria çohej
Për inat të korbit mbi çati

1996

Begzad Baliu, Grua e dashuruar (poezi)
Shenjëzat, Prishtinë
1996, 2000(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •