Nata kriminele
| Wednesday, 01.03.2007, 12:43 PM |  

Sonte zbriti plake e lodhur,
dhe thith gazin, vajin, gjemimet e dites
thelle, thelle ku krrat terri.
Si nata vete, bota u be memece.

E ndjeva kur jehoi vone
ne gjirin e saj prej korbi,
kur jehoi shurdhet si vdekja nje fshame

Dikush humbi nje yll,
nje shok ne naten memece!

E pashe kur ia thithi syte
thelle ku krrat teri -
kur ai thithti lehte si gjakun e tij

Dije!
Sonte u shuan edhe dy xixa
ketu poshte, ne fund te nates
Sonte vdiq nje njeri shurdhazi si nata!


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30