Më shumë se hajku
| Friday, 02.01.2008, 07:17 PM |  

Plakja e stjuardesave në linjën
Austrian Airlines, brenda një jave, tetor 1995
Katër mijë vjet haiku pa të tilla
Infermiere/interiere qiellore të ndriçuara fort
Helga aromatike, Betina apo Zelda
Brune
Vajtje-ardhje
Që plaket si inkoshienca/ brenda javës në mendjen time
Si një gjethe/ nëpër shfletime të panairit të librit
Frankfurt, vjeshtë
Plakja e stjuardesave mbi këpucë pa taka, mbi re
Dhe mirësjellja që ma këput shpirtin atje
Dhe brenda vëcësë ajrore uniseks
Ndërronte djersën me antidjersë
Stjuardesa mashkull në pozitë të vështirë

 2002(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •