LETERSIA SHQIPTARE - HEMOGLOBINA BLU


HEMOGLOBINA BLU
| Sunday, 02.03.2008, 02:46 PM |  

Neve na janë prerë dy masa shpirti
Të palohen në trupin që po e ngasim
Lartësia e dhimbjes dhe klithmës
Është e njëejtë si tek mashkulli ashtu
Edhe tek femra dhe ajo është pa gjini
Si jeta

Gjuha sërish bëhet nyje e s’mund ta
Thotë sa kushton një jetë vuajtjeje
Për dashurinë e cila nuk ka gjini
Si jeta

Ne kemi hemoglobinën blu sepse duam
Ta themi këngën e palloit e të pushojmë
Në zemrat të cilat nuk kanë gjini
Si jeta(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •