IKJA
| Sunday, 02.03.2008, 02:49 PM |  

Sërish ikja më thotë
Bubullueshëm si organo
Tronditjen e venave dhe eshtrave
Derisa Të vijë në takim turpshëm fsheh

Lodrën e thyer jetësore
Të varrosur në errësirën njerëzore
Por Ti i di dhimbjet e mia
Lotë në gjak të kulluar
Si kalaveshët e errët të ndrydhur

Eh… çka të të thonë gjyntyrët e tejzgjatur
Mes Lindjes dhe Perendimit
Kur Veriu dhe Jugu fryejn sipas qejfit të Tënd
Ti ke ditur dhe tani ashtu
Pranove fëmijën e lazdruar
Të mirë dhe deri në skaj të sosur

Trupin e përvuajtur nga epshet të sosur
Dhe e di dhembjen time sipas emrit
Dhe madhësis së dhimbjes
E atë e quajnë Dashuri zgjëndrrën ëndërrore
Një dhimbje të gungëzuar vështirë të shqiptuar(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30