Une dhe ti
| Sunday, 01.21.2007, 01:19 PM |  

Nese gjithcka
Mund ta rinisja
Nga fillimi
Do te ndryshoja
Pikesepari, veten,
pastaj...ty
Nese gjithcka
do te mbetej tek une
per ta rifilluar
nga nisja
Do te shkaterroja
Ne fillim egoizmin
Pastaj...ty
Nese une,
do te mund t’i filloja
edhe njehere
gjerat
do te qeshja me veten
dhe do te lija te pandryshuar
...veten time
...dhe...ty...

10 prill 1995


(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30