LETERSIA SHQIPTARE - E bukura e dheut


E bukura e dheut
| Friday, 02.02.2007, 12:35 PM |  

Vajzen me te bukur te botes
Pas konkursesh dhe zgjedhjesh te medha
...........si çdo njeri te rendesishem
e vune ne mes dhe e pyeten:
- Bukuria juaj, mund te na thoni ç'deshire ka?

Qeshi nga pak e Bukura e Dheut
- Kam frike te kerkoj me teper - tha
M'u dhimbs vajza
Zbrita ne rruge dhe thirra te dashuren...
 (Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •