IAL
| Thursday, 02.21.2008, 10:31 PM |  

Bota perreth eshte e brishte
Cika te mbledhura me deshperim
e te ngjitura me pakez optimizem
Makina zbret kodren
ndersa veshtrojme te shqetesuar
rrugen e repirte e plot gropa

Nje sy i kalter hapur
mbi ate oaz qetesie qe
shfaqet rishtazi atje poshte
Ajri, qelq i piste perreth
Ekran ku copeza te se kaluares,
imazhe te debuara e plot dhimbje
kerkone te hyjne me force
Gjeneral te vdekur, ushtri te perhumbura
Diktator te kuq e te blunjte ngerdheshen
perreth. Nje hordhi e terbuar
kujtimesh te frikshme
qe te kallin krupe e ankth njeherazi

Rere e verdhe flori
shkembij te murrme e te kafenjte
dhe ajo godine e vogel buze detit
perballe se ciles plluskonin disa barka
Paskemi nje shteg tjeter per te ikur,
peshperis i lehtesuar, nese......(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30