Gjyshi
| Thursday, 02.21.2008, 10:34 PM |  

Vite vite vite
Rruaza te bardha
Rruaza te drunjta
Neper te plakurit gishterinj

Hesh, me tha, hesht
Sic heshtin guret e pemet
Zogjte dhe qielli
Heshtin e s'pellcasin cuditerisht

Iken bijte e mi
Rruazat e gjakut tim
Iken e ketu pellet gomari
Gojen t'ia mbyll s'ka kush

Vite vite vite
Eshte thare hardhia
Nje gote se pime kete vjeshte
Token kush ta punonte s'kish

Vite e rruaza te bardha
Vite
Kemba e dora u bene kercu(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30