Edvin Kukunja
| Thursday, 02.21.2008, 10:45 PM |  

Edvin Kukunja u lind ne Berat me 6/11/1979.  Ne moshen 5 vjecare familja e tij u zhvendos ne Tirane, ku ka jetuar deri ne vitin e ikjes, 1995. Jeton ne Torino (Itali), por mendjen dhe shpirtin e ka ne atdheun e tij te dashur. Pjese nga krijimtaria e Edvinit jane botuar ne revisten letrare ARS si dhe ne faqe te ndryshme interneti. Eshte student ne vitin e Katert per juridik.

Edvini shprehet:
Shkruaj per nje nevoje shpirterore por dhe fiziologjike. Kam nevoje te shkruaj dhe shkruaj. Kam filluar te shkruaj per te rilidhur kontaktet e mia me universin prej te cilit kam ardhur; me boten shqiptare.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •