Ëndërr e robëruar
| Monday, 03.03.2008, 10:40 PM |  

Në këtë jetë të mallkuar
Kur i laj sytë me ujë të turbulluar
Më vërsulet një ëndërr e robëruar
Dhe rruga e trishtuar

E unë mundohem
Të kujtoj përmallshëm
Melodinë e këngës rinore
Dhe fyellin e bariut

Dhe panda
Kërkoj burimin e ujit të bekuar
Në kë jetë të mallkuar(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30