LETERSIA SHQIPTARE - Fatime Ahmeti


Fatime Ahmeti
| Monday, 03.03.2008, 10:49 PM |  

Fatime Ahmeti
Fatime Ahmeti u lind në Prishtinë, më 2 gusht të vitit 1949. Ka të botuara përmbledhjet me poezi: “Ishuj e brigje” dhe “Bekim i virgjër”. Është anëtare e Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës. Shkruan për të rritur dhe fëmijë dhe  është mbledhëse e folklorit.
Ka marrë pjesë në manifestimin “Takimet e poeteve” në Vushtrri që nga viti 1990, pastaj në manifestimin “Takimet e Gjeçovit” në Zym të Hasit, në “Mitingun e poezisë” në Gjakovë, në manifestimin “Ditët përkujtimore Nëna Tereze” në Prishtinë, Letnicë, Mitrovicë, Prekaz e vende të tjera të Kosovës, në “Sofrën poetike” në Drenas, në “Takimet e Don Mikel Tarabulluzit” në Stubëll të Vitisë, në takimet “Hivzi Sulejmani” në Prishtinë, në “Karvanin e Shkrimtarëve për fëmijë” nëpër Kosovë, në “Kepi i shpresës së mirë – Fahredin Gunga” në Mitrovicë, në “Pranverën poetike” në Kukës, në manifestimin “Azem Shkreli” në Pejë e gjetiu. Është njëra nga themelueset kryesore të manifestimit “Ditët përkujtimore Nëna Tereze” (1998) në Prishtinë.

Dergoi per Letersia Shqiptare, z. Çerkin Bytyçi(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •