LETERSIA SHQIPTARE - Hazir Luta


Hazir Luta
| Wednesday, 03.26.2008, 10:57 PM |  

Hazir Luta
Hazir Luta, u lind me 17 Qershor 1980, ne Malesi te vogel te Rahovecit.
Shkollen fillore e kreu ne vendlindje, ndersa gjimnazin Matematiko - Natyror, ne Ratkoc te Rahovecit.
Me pas ai kryen studimet ne degen e Gjuhe - Letersise dhe diplomohet ne vitin 2005.
Pasioni i tij per letersine vihet re qe ne moshe te re, ndaj dhe duke e vazhduar me tej kete talent, Hazir Luta, behet edhe autor i tre botimeve poetike te titulluara:
"Jeta eshte dashuri" , "Shtegetim ne buzeqeshje" dhe se fundi "E bukura e shpirtit tim".
Poezite e tij jane te mbushura me nje ndjenje te pashtershme. Ato i kendojne jo vetem ndjenjes finsike, sic eshte dashuria, por shpesh ne poezite e poetit Luta, shihet  se si perjetohen edhe shume ane te tjera te jetes dhe realitetit.

Nje cikel poezish nga tre botimet e ketij autori, mund ti lexoni tek "Zemra shqiptare".(Votes: 3 . Average: 3.5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •