ÇUPËZAT E MIA
| Sunday, 03.30.2008, 06:44 PM |  

Vlora, Arta, Albana dhe Burbuqja
të gjitha janë lule të pranverës,
secila u lind vetëm dy ditë para verës,
E para ka gjithnjë librin në dorë,
e dyta merr pesa në fletore,
e treta shoqërohet me një kukull,
e katërta pi qumësht me ''cucull''.

Kush do ta shohë këtë mrekulli,
le të vijë te çupëzat tona në shtëpi,
adresa është fare e lehtë-
Ulpiana-soliter i tetë,

Vlora ka faqet me pika,
Arta ka gërsheta si ari,
Albana ka sytë si rrushi,
Buqja faqet si qerëshi -
Lagjja është e bukur me këta fëmijë.(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •