LETERSIA SHQIPTARE - MOLLA E KUQE


MOLLA E KUQE
| Sunday, 03.30.2008, 06:45 PM |  

Lulet i çel
Në të parën stinë,
Kopshitijeve
Ua shton bukurinë.

Edhe mollat kanë emra
Si fëmijët :

Xhufke, Pashke,
Rrakaqe, molla Tetove,
që rriten n´Iliridë
si çupëza Gjakove.

Shpesh na kujtojnë
edhe historinë,
Se rrënjët e tyre
Prekin lashtësinë.

Ka molla të verdha,
Të bardha, molla çali,
ka dhe molla t´egra
që rriten mes mali.

Ca molla piqen
edhe në Çamëri,
por një e pikëlluar
rri në kufi.

Edhe kur në dasma
Mblidhemi për gëzime
Gjithnjë Mollë e Kuqe
Është në mëndjen time(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •