Albri Brahusha
| Wednesday, 05.02.2007, 12:41 PM |  

Albri Brahusha

Ka studiuar drejtesi, por i eshte kushtuar gazetarise dhe letersise.
Ka shkruar dramat "Përrallat gënjejnë", "Vizita e fundit" dhe "Ishulli i Shitenit", te trija te vëna në skenë ne Teatrin MIGJENI.
Ne vitin 2002 "Vizita e Fundit" u vu ne skene ne italisht, në Trento,
Itali, nga Compagnia dell Attimo, me regji të Hervin Çulit.
Ka shkruar edhe pjeset "Për Elizën", "Eldorado", "Uverturë me tetë gishta", "Në vagonin e klasit të fundit" dhe "I harruar nën armë", botuar në revistën ORANA.
Gjithashtu ka botuar vellimin me tregime "Ignorantia" dhe romanet "Qyteti i Shiut" dhe "Tete e gjysem".
.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •