LETERSIA SHQIPTARE - Ofrojme redaktime letrare


Ofrojme redaktime letrare
| Friday, 04.11.2008, 10:13 PM |  

Nese jeni autor i nje krijimi letrar, (qofte poezi ose proze) dhe deshironi te keni se fundi autoresine e nje libri, me kualitet dhe cilesi bashkekohore, ne ju ofrojme punen dhe perkushtimin tone profesional ne fushen e redaktimeve letrare.
Ne kete drejtim ju sigurojme per nje pune serioze dhe me nivel te larte, bazuar kjo, edhe ne pervojen tone te meparshme. Per cdo pyetje dhe informacion te metejshem, mund te shkruani me hollesisht ne adresen:

Redaktore_Letrare@msn.com(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •