LETERSIA SHQIPTARE - Dashuri mësomë si me dashtë


Dashuri mësomë si me dashtë
| Friday, 04.18.2008, 06:25 PM |  

Kam vrapuar
Ditë e natë neper  vite e dekada
Jetës sime
Dhe luajtur kam bukur shume me të
E shpesh hile m' ka bërë
Krejt vonë diku
E kam marr vesh po nejse ma
 
Henes
Tash më ka ra ndërmend  diçka
E unë po matem me vetën 
Kam veç një gjë me tu drejtua
Dashuri
Mësomë  si me dashtë          
Se mendja ma merr nuk a vonë
Vonë s' është kurrë
Thonë 
Po unë nuk i besoj ma kësaj  
Të besoj ty si fëmija përrallës 
 
Mësomë
Ama
Si me dashtë
Jo m' u dashuruar
 
Edhe nëna
Më pat mësuar si me ec
Po krejt jeta m' shkoj vrap
Vrap
Njëherë dej u rrita
Vrap
Me u kthye prej maleve
Aiii
Sa rruga deri të ti sonte
Mësomë
Tash pa hile dashuri
Sa me dashtë
 
Në modë është
Me marrë njëfarë tisi të hollë
Të mendimi
E sytë me i sjell rrotull
Diku pak
E diku më shumë
Me u marrë erë luleve të njerëzimit
Femër    
Krejtësisht pa kurrfarë orarit
Dashuri
Mësomë kur me dashtë
 
Tanë janë çuar në këmbë
Secili
Sipas kutit të vet mat
Rëndësinë e kohës së rrugëshkurtës
Derisa disa nuk flasin të tjerë thonë
Ç' është një e zezë
Duan veç ata që janë primitiv e koha
I ka shkel
Me dashtë a si mu deh me raki
E çka tjetër s' thonë
Dashuri
Mësomë pse me dashtë


(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •